Chaturbate met voordelen

Tijdens de eerste blogpost over Chaturbate is onder meer te lezen dat de webcams en chatrooms hier helemaal gratis te bekijken zijn. Voor ieder moment van de dag onbeperkt toegang tot honderden live shows, ontbreekt zelfs de eis van registratie. Gezien de straks genoemde voordelen luidt het advies echter om al die Chaturbate webcams voortaan met een gratis account hetzij profiel te gebruiken.

  • Laatst gewijzigd: januari 2023.
Chaturbate webcam

Voor uitleg over zaken zoals broadcasters en live shows biedt de eerste Chaturbate blogpost een begrippenlijst.

Account zonder e-mail

Na inmiddels vele jaren zelf een Chaturbate-account weet ik sowieso zeker dat spam of andere ongewenste onzin niet aan de orde is. Daarnaast zijn naar mijn ervaring de aspecten betrouwbaarheid en veiligheid gelijkwaardig goed voor elkaar. Wie desondanks nog steeds liever het minimale met Chaturbate deelt, hoort ongetwijfeld graag van de optie om een e-mailadres volledig achterwege te laten.

Gratis Chaturbate account aanmaken

Inzake de username is het handig om geen afstotende namen te bedenken. Immers is deze gebruikersnaam tijdens het chatten en tippen zichtbaar.

Chatten in chatrooms

Het woord Chaturbate is trouwens een combinatie van chat en masturbate. Eerstgenoemd chatten – met broadcasters en andere users – geldt toevallig als eerste voordeel van een Chaturbate-account. Bij deze chatfunctie overigens wel een opmerking: in sommige chatrooms is chatten alleen toegestaan voor gebruikers met Chaturbate-tokens in het bezit. 

Hackolo Chaturbate unlimited tokens aanbieding

In de Pr0n Blog review over “free Chaturbate tokens” worden verschillende zogenaamde hacks getest. Uiteraard zonder succes.

Chaturbate tokens tippen

Zonder users die tokens kopen en tippen houden de Chaturbate webcams vanzelf een keer op. Precies om deze reden heeft Chaturbate het kopen van tokens eenvoudig gelaten. Vervolgens dezelfde tokens ergens tijdens een live show tippen, mag voor iedereen met een account logischerwijs ook als privilege worden beschouwd

Prijzen van Chaturbate tokens

Chaturbate tokens zijn uitsluitend te koop via de Chaturbate website.

Broadcasters volgen

Steeds weer op zoek moeten naar interessante broadcasters of goede webcams behoort met een Chaturbate-account zowaar tot de verleden tijd. Tenminste, nadat eerst de follow button in de chatroom van een broadcaster naar keuze is aangeklikt. Indien gelukt, dan zijn dezelfde favoriete webcams vervolgens simpel en snel onder following terug te vinden.

Gratis Chaturbate account aanmaken

Het sterretje rechtsbovenin werkt ook om webcams te volgen en ontvolgen.

Profiel naar smaak

Het bekijken van een paar willekeurige profielen van willekeurige tippers zegt dat eigenlijk alleen broadcasters hier echt wat mee doen. In alle gevallen is het gewoon mogelijk om een account hetzij profiel nagenoeg volledig naar smaak in te richten. Denk aan persoonlijke informatie, links naar social media en zelfs foto’s en video’s.

Gratis Chaturbate account aanmaken

Broadcasters vullen hun profiel met bijvoorbeeld een tip menu of wat woorden over zichzelf.

Verslavende notificaties

Voorlopig tot slot een verdiende plaats voor de afdeling notificaties. Het is namelijk een optie om via browser notificatie of e-mail bericht te krijgen wanneer een favoriete broadcaster online verschijnt. Hoewel zeker handig, vraagt deze feature tevens om bedachtzaamheid. Met een behoorlijke lijst favorieten bestaat er immers het gevaar dat de Chaturbate webcams een serieuze verslaving worden.

Gratis Chaturbate account aanmaken

Als bonus een link die altijd naar de meest populaire Chaturbate webcam leidt. 

Adult Time $1 Trial advertentie