Gratis Chaturbate webcams

Vroeger toen internet en webcams nog bijzonder waren kostte toegang tot live seks en naakt al snel een ouderwetse gulden per minuut. Nu een twintig jaar later bestaat er Chaturbate, waar ieder moment van de dag honderden webcams simpelweg gratis te bekijken zijn. In deze blogpost dadelijk eerst uitleg over hoe Chaturbate al die gratis webcams mogelijk maakt. Aansluitend volgt er een handige begrippenlijst, die de rest van Chaturbate duidelijk moet maken.

  • Laatst gewijzigd: december 2022.
Chaturbate - Gratis Account

Zonder users die tokens tippen houdt webcamsite Chaturbate snel op met bestaan. 

Tokens als verdiensten

In principe werkt Chaturbate heel eenvoudig. Immers zijn de webcams en chatrooms zelfs zonder inschrijven, aanmelden of inloggen gratis te bekijken. Tijdens deze gratis live shows bieden broadcasters echter allerlei extra opties en mogelijkheden. In ruil voor een bepaald aantal Chaturbate tokens om precies te zijn. Wanneer broadcasters deze ontvangen tokens uiteindelijk weer voor dollars inwisselen, houdt Chaturbate een percentage voor zichzelf als verdiensten. 

Chaturbate - Gratis Account

Een gratis account biedt meerdere voordelen, zoals in een aparte blogpost te lezen is.

Typische Chaturbate uitleg

Specifieke zaken zoals de waarde van Chaturbate tokens bij kopen en inwisselen krijgen ongetwijfeld later allemaal een uitgebreide eigen blogpost. Hier op deze pagina is het nog steeds de bedoeling om typische Chaturbate begrippen, woorden en termen slechts kort toe te lichten. Onderstaande uitleg en beelden zijn zodoende ideaal voor wie de fascinerende gratis Chaturbate webcams pas onlangs heeft ontdekt. 

Chaturbate begrippenlijst

Chaturbate - Gratis Account

Via een DMCA logo of tekst proberen broadcasters onrechtmatige verspreiding van beelden tegen te gaan. 

DMCA copyright

Deze Chaturbate begrippenlijst is trouwens niet in alfabetische volgorde. Een gegeven waar ik graag meteen gebruik van maak door verstandig met Digital Millennium Copyright Act oftewel DMCA te starten. Boven alles is – een verwijzing naar – deze Amerikaanse wet een van de weinige manieren voor broadcasters om ongewenst gebruik van hun webcambeelden te voorkomen. Tevens is DMCA de reden dat Chaturbate screenshots hier bij Pr0n Blog netjes onherkenbaar worden gemaakt. 

Chaturbate - Gratis Account

Het ontwerp van webcamsite Chaturbate oogt en werkt al jaren even simpel en effectief.

Chaturbate betekenis

Het woord of de naam Chaturbate vindt zijn oorsprong in de woorden chat en masturbate. Net zoals bijvoorbeeld vechtscheiding – een combinatie van vechten en echtscheiding – is het woord Chaturbate zodoende een porte-manteauwoord.

Prijzen van Chaturbate tokens

Voor 100 tokens vraagt Chaturbate 10.99 USD.

Chaturbate tokens

Chaturbate tokens werken niet alleen als eenvoudige manier om omzet en winst voor de eigenaar van Chaturbate te genereren. Dit virtuele betaalmiddel is vooral een meer dan uitstekende oplossing voor de situatie van Chaturbate-gebruikers uit tientallen verschillende landen met evenveel soorten valuta.

YouTube - Chaturbate Free Token Hacks

Aanbiedingen van gratis Chaturbate tokens via hacks zijn pure onzin.

Free tokens hacks

Indien nog niet duidelijk: Chaturbate tokens zijn Amerikaanse dollars hetzij echt geld waard. Overal en nergens te vinden aanbiedingen van free Chaturbate tokens vallen dus automatisch in de categorie onzin. Wat zogenaamde Chaturbate hacks uiteindelijk wel opleveren, is toevallig reeds in een aparte blogpost met reviews te ontdekken.

YouTube - Chaturbate Free Token Hacks

In deze chatroom tipte een user 700 tokens om de borsten van een nieuw Chaturbate model te zien.

Tips tippen

Voor het betalen met – of versturen van – Chaturbate tokens wordt in de chatrooms doorgaans het zelfstandig naamwoord tip en werkwoord to tip gebruikt. In Pr0n Blog blogposts zijn de Nederlandse versies gangbaar.

Chaturbate - Gratis Account

Er zijn altijd voldoende chatrooms te vinden waar chatten belangrijker is dan seks of naakt.  

Chatrooms

Normaliter schrijf ikzelf webcams in plaats van chatrooms. Chaturbate gebruikt veelal het makkelijke cams en dus chatrooms. Het laatste woord uitspreken kost beslist de meeste inspanning, maar is tegelijkertijd de beste omschrijving voor de standaard weergave van webcambeeld en chatgedeelte.

Chaturbate - Gratis Account

Meerdere transgenders, met een man, en zelfs transgenders met vrouwen. Alles is mogelijk bij Chaturbate.

Broadcasters

Ongetwijfeld is de meerderheid enkel in female cams en couple cams geïnteresseerd. Voor alle overige liefhebbers heeft Chaturbate onderhand een rijke verzameling aan genders beschikbaar. Zo was er laatst nog een female-to-male transgender online. Hoe dan ook, iedereen die met zijn webcam online is, heet bij Chaturbate formeel broadcaster. Praktisch gezien komt model vaker voor.

Chaturbate webcam

Bij deze een link die altijd naar de populairste Chaturbate live show leidt.

Live Shows

Alle Chaturbate webcams zijn live streams. Met bovenstaande broadcasters in gedachten is broadcast een mogelijke omschrijving voor de rechtstreekse uitzendingen. Dankzij het hoge entertainment-gehalte, worden Chaturbate live streams door velen echter liever live shows of gewoon shows genoemd.

YouTube - Chaturbate Free Token Hacks

Broadcasters met meerdere Lovense vibrators in diverse lichaamsopeningen is tegenwoordig geen uitzondering meer.

Lovense Lush vibrators

Legitieme reden voor het tippen van Chaturbate tokens is wanneer de broadcaster gebruik maakt van een Lovense Lush. Vanwege de mogelijkheid om op het tippen van tokens te reageren, zijn de roze Lovense vibrators en Chaturbate inmiddels zelfs onafscheidelijk geworden.

YouTube - Chaturbate Free Token Hacks

Chaturbate tip menu’s zijn doorgaans een paradijs voor liefhebbers van klassiek internet-design.

Tip menus

In veel chatrooms is er een tip menu te vinden. Deze verschijnt doorgaans automatisch in het chatgedeelte en vertelt wat de broadcaster zoal in de aanbieding heeft. Over de inhoud van deze menu’s zijn hele blogposts te schrijven. Zodoende deel ik nu enkel een voorbeeld van model Charlotte114: flash ass voor 130 tokens.  

Chaturbate goal

De inhoud en het aantal tokens van een goal worden geheel door de broadcaster bepaald.   

Goals

Populair alternatief voor het tip menu is de goal. Oftewel, na het tippen van een vooraf bepaald aantal Chaturbate tokens voert de broadcaster een vooraf bepaalde doel uit. Duidelijk verschil met het tip menu is dat een goal in de regel wordt behaald dankzij meerdere tippers, die uiteindelijk samen het totale bedrag aan tokens bij elkaar tippen.

YouTube - Chaturbate Free Token Hacks

Chaturbate ticket shows lijken vooral populair te zijn onder ervaren broadcasters.

Ticket shows

Zo nu en dan zijn er broadcasters die gebruik maken van een ticket show. Dit betekent dat vanaf een gegeven moment alleen nog betalende bezoekers met een gekocht kaartje toegang hebben tot de live show. Onderwerpen van betaalde ticket shows zijn normaal gesproken hoogtepunten als een cumshot.

YouTube - Chaturbate Free Token Hacks

De optie Spy On This Private Show werkt eigenlijk alleen voor users met tokens in het bezit. 

Private shows

Zoals de naam al enigszins doet vermoeden ligt de nadruk bij private shows op persoonlijke aandacht. Al dan niet vanwege speciale wensen. Indien broadcasters de optie private show bieden, dan moet er wel rekening worden gehouden met kosten die oplopen tot een behoorlijk aantal Chaturbate tokens per minuut.

Wordt vervolgd…

Adult Time $1 Trial advertentie